Ny vecka

Och värsta veckan på mitt schema som rullar på 4:a veckor. Kliver av i morrn kl 7 efter att jobbat 4:a nätter & börjar 7 på  onsdag för att jobba 3 dagspass. Man är rätt slut då man får helg! 
Svårt att hinna ställa om nattsömnen på så kort tid.
Men ser fram mot en ledig helg!
 
 
I stallet är det full aktivitet då husfolket håller på att bygga om sin bagarstuga. Traktorer och grävare som dundrat fram, men hästarna tar det med ro.
 
Sen så börjar stallköket ta form. Det renoveras efter en vattenskada då vattnet frös i vintras.
Kommer bli så himla fint!
 

När det är klart så kommer Molly att flytta till stallet. Då får hon ha köket som sitt eget krypin. finns en kattlucka i dörren så hon kan alltid komma in i värmen.
Hon är en 6-årig kastrerad råttjägare. De som haft henne hade separerat och sålt huset och kunde inte ha henne kvar. Jag tänkte så att i stället för att skaffa en kisse via Djurskyddet så vill jag ge en katt som riskerar avlivning en chans. Att skaffa katt från Djurskyddet har ju som blivit status och de blir av med sina katter, värre är det för de andra stackarna.
 
Det här är Molly!
Hon bor i lägenheten med oss nu så vi lär känna henne innan hon flyttar till stallet. Hon är nog den mest svårfotade katten jag mött. Tror det har med färgen att göra.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0