Ledig!

Nu är jag ledig i tre dagar & det var länge sen jag längtat så! I morrn är det Kopia som har en dejt med equiterapeuten Anna.
Intressant att höra vad hon har att säga om våran gamla tant. Sen blir det höhämtning x 2. Ett lass till Kopia & ett lass till fåren.Är sjukt stressad över allt och minsta sak gör att det känns för myckat, så för att det ska lätta något, det där oket på axlarna, så betar jag av to-do-listan! Får ta tag i det jag kan påverka och göra nått åt & försöka sätta hjärnan på "sparläge" då det gäller det jag inte kan göra nått åt!
Häst, får & jobb

Utsläpp av hästar. Typiskt att klockan skulle ställas fram just i dag. Trötta & med en kaffemugg i handen pallrade vi oss dit.
Gjorde bort allt snabbt och även fast vi hade en extra att fixa mat och mocka till så var det gjort på 1 timme och 10 minuter. Är ju trots allt 9 hästar som ska ut.

Får-pyssel från klockan 10.
Flyttat tackorna så Bärtil har nu egen box, vilket han inte var helt nöjd med. Han stångade mig mellan benen då jag skulle flytta en tacka!
Ingen rör hans tjejer! ;D
Gubbarna byggde på ställningen vi ska ha vid klippningen.
Sen grillade vi hamburgare.
De andra sjåade vidare & jag drog i väg på jobb 14-20.


Lite umgänge med "flocken" är en bra avkoppling från livskaoset & sjukt skönt att få komma hemifrån...ja, till nått annat än jobb då :)


Bästa ordspråket
Det här är bästa ordspråket, men absolut svårast att leva efter. 
Speciellt för mig som har såååå svårt ge upp, men jag jobbar på det!
Ibland så måste man bara inse att hur mycket man än försöker och hur mycket man än vill, så går det inte!

Vi har just nu turen att få rå om goa Gizmo lite extra. Han är en glädjespridare
&
en myspropp!

Sista jobbnatten innan ledigt


Bara en natt kvar innan lite ledigt! 
Behövs! Rätt sliten efter senaste tidens "prövningar", men lite starkare & lite klokare blir man ju för varje gång...kan väl dock ibland tycka att den där livserfarenheten man samlar på sig har ett väl högt pris många gånger.

Som vanligt blir det väldigt tydligt vad man har & inte har runt omkring sig.

I helgen blir det endel häst då det är dressyrtävling för Maja & Kopia. Ska bli roligt se hur det går. Alltid lika spännande med ett sto & just nu med lite extra vårkänslor.
Mitt i natten


         Dagens lärdom:Ta tillvara på den tid ni har tillsammans för man vet ALDRIG när den är över. På en sekund kan det vara försent att säga det man velat eller visa det man kännt!Full rulle kanelbulle!

Full aktivitet hos Familjen Jonsson!
Är det inte det ena så är det de andra!

Upp & ner & hit & dit!

Kopia har flyttat till nytt stall då kompisen flyttade till Skåne.
Sorgligt, men var sak har ju sin tid!
Kopia trivs, hon och 8 killar så hon är i himmelriket! ;)

 
Kommer sakna bäde Tej & Camilla.
Funkat klockrent mellan oss! :)

 
Bilen bråkar! :(
Mindre roligt och dyrt, roligare saker finns det att lägga pengar på & inte direkt så att jag har 20500 kr att lägga ut bara så där, men med lite pusslande löste det sig.
Nu räckte det ju inte med det, ny tid på verkstan på onsdag.
Önskar mig en fetare plånbok i julklapp!Fyllt år har jag nyss gjort & den här födelsedagen kan jag summera med att tårtan var god. Tackar yngsta dottern för den <3

 
Ja, livet är inte på topp just nu, men är ju bara ta tag i problemen & försöka lösa dem!

Bärtil hälsar att det löser dig!
Han är bara för go!

;D

 
RSS 2.0