Nedräkning till helgFinns en poäng i texten nedan! :D
Men alla är vi ju olika, så kan väl säga att det finns en viss sanning då det gäller mig!
Kan aldrig sluta nörda fast i texter & citat! Finns så många kloka citat & för mig blir det många gånger lite som terapi att söka citat som stämmer in på mig eller nån av mina nära & kära.


En dags jobb kvar innan helg, blir en lång sådan. 3 hela dagar! Hoppas att vädret bjuder till så det går ta sig ut i skogen en sväng.
 Hösten är så härlig!
Skön luft, lite mygg & lagom temeratur,
grön terapi då den är som bäst!


Lite suddig bild tyvärr. Mysan har varit min följeslagare i hallonriset i år. 
Ett år till nästa gång

Ett år kvar till semester. Haft fyra veckor ledigt, helt underbart. Ett litet inhopp i lördags och i dag är jag tillbax igen. Sparkar i gång med fyra jobbnätter, puh! Kommer bli tungt. Kunde inte sova i dag på dan, men har en stor bunke med hallon som ska rensas med mig, så kommer att plåga mig genom natten.
Den här hösten slår nog alla rekord. Kanonväder för en som plågas av sommarvärme.
Nä, hösten är bäst, helt klart!
 

På torsdag flyttar vi kusebusarna från betet. Blir att hyra in under vintern eftersom det tog längre tid än vad som var tänkt med att fixa stallet. Byggnadsarbetare är segare än segast, inväntar kostnadsförslag men de verkar dröja. Lösningen blir att hästarna får bo i grannens stall, alltså på Hällagården där de bott tidigare eller Kopia har, men Indra har hunnit vara där några gånger redan eftersom vi skor där.
Blir nog bra, tar ju bara typ två minuter gå dit och så har vi ju halva fårflocken där.

 

Funderingar

Att man föds med vissa personlighetsdrag är ju allmänt känt, vissa med diagnoser som gör vardagen mer besvärlig än för de utan. Ofta säger folk att de är så, det går inte göra något åt, även om det ställer till problem och kanske till och med skadar andra.
Jag håller inte med!
Det är vad man gör det till, alla kan förändras om man vill. Det är helt klart ett val man gör. 
Kanske är man för bekväm, för feg, hittar inte rätt hjälp eller väg att gå, men inget är omöjligt!
Och inget kommer att ändras om man inte försöker.
Om man upprepar samma misstag om och om igen, då är det ett val man gör. Fel kan alla göra, men om man lär sig nått av felen så är det inte bortkastat.

Att ha en diagnos eller säga sig tillhöra en viss personlighetstyp kan helt klart vara en bra vägledare i livet då det ju förklarar vem man är och vad vissa svårigheter beror på, men det är ingen ursäkt!
Den meningen har jag upprepat för mina barn många gånger, diagnosen är en förklaring, men det är inte okej att bete sig illa och sen skylla på tex. ADHD.
Det blir inte heller bra om alla runt omkring ska anpassa sig till just detta. Vill man behålla sina relationer gäller det hitta ett sätt att mötas och inse att livet är ge & ta. Relationer handlar om samspel mellan flera individer som alla måste få ta plats, inte utifrån bokstavskombinationer eller liknande, utan för att alla har lika mycket värde!

Så tänker jag!


Till det positiva, finns så många bra sidor att plocka fram om de används på rätt sätt!!!!

Kärlek!

Det som håller mig uppe, då annat trycker mig ner!
<3
Sista semesterdan

Sista semesterdan!
Blandade känslor, men kan summera semestern som bra. Bästa vädret, lagom varmt och inte mycket regn. Hunnit med skogen & bärplockning så är nöjd!RSS 2.0