Jul 2016

 
 
Godaste julen på länge!
Behövdes!
Lite jobb mellan varven, men sen ledig måndag & tisdag.
Fått vara med de som betyder mest, familjen & mina tassevänner!
 
 
Blir väl att ge sig ut på banankartongjakt. Typ hela familjen flyttar samtidigt! Många kartonger behövs! Är bara bita ihop och försöka se det positiva i det, snart är det över!
Ibland är det svårt att tänka positivt, att inte bli bitter. När allt bara känns för mycket & man bara vill lägga sig ner och ge upp, det är ju då man ser vad man har. Är så glad jag har en bästa vän som alltid hjälper mig upp då jag faller. Som finns där i glädje & sorg 24 timmar per dygn. Inte alla som har sån tur!
 
 
 

Julafton i morrn

Tiden går fort, även om man inte har kul!
 I morrn är det julafton & vi ska vara hos sonen med flickvän. Det känns trevligt iaf. Vi har varit där i två dar nu och umgåtts och lagat mat. precis det som hör julen till, att vara tillsamman med de som står en närmast. Även detta år har ju bjudit på bevis att man ska ta tillvara på det man har. Visa de man bryr sig om att man gör det, för man vet aldrig när det är försent. Märkligt är det, hur många påminnelser behövs det...?! Och varför drabbas ofta samma personer?! Tycker kvoten är uppnådd med råge och nu och det får gärna va lugnt ett tag framöver. Siktar på, nytt år nya möjligheter!
Men finns ju fördelar med allt, tror jag uppskattar det jag har mer nu. Börjar lära mig att sortera bort det som tar min energi, välja bort människor som tar, men inte ger & sist men inte minst, sätta mig själv högre upp på priolistan.

Tagga nytt 2017! :D:D:D:D
 
 


 
 

RSS 2.0