Det är mycket nu...

Kastrering av Dana från Djurskyddet idag och sen sov jag som en gris fram till middan, jobbat i natt.
Är nog den sötaste av alla vi haft, en liten sköldpaddsfärgad tjej. Man får intala sig om och om igen att man kan INTE behålla! Gör man det så kan man ju inte hjälpa till som fodervärd, kvoten djur är uppnådd för tillfället. När saker och ting förändras och faller på plats så kan det bli en taxvalp, eller det SKA bli en taxvalp i flocken.
Hade tingat en valp, Moas barnbarn som var parad, men hon fick bara en dödfödd valp, så var inte meningen just nu!

 
Nu är jag ledig iaf till i morrn då det blir en extra natt pga vikariebrist. Varit väldigt mycket jobb på sistone och är nog inte färdiga med det än. Var en som blev avstäng med omedelbar verkan pga graviditet. Så är det på mitt jobb, finns det minsta tillstymmelse till hot & våld så vågar inte företaget riskera något & så är det hos oss. På torsdag har vi fyra anställningsinterjuer så hoppas på att hitta någon vettig snabbt. Fast klagar inte, kan jobba exta just nu och glädjas åt lönen i stället.

Som vanligt mycket och inte lugnt på nått plan. Maja har flyttat till egen lägenhet och jag är verkligen glad för hennes skull. Karin flyttar den 1/12 så hon är fortfarande Burebo, men sen lär det bli tyst och tomt, men kommer ju vara engagerad och hjälpa till fortsättningsvis också för att jag tycker det är roligt. Har åter igen fått bevittna hur en ung människas liv förstörs i ett ögonblick genom en hjärnblödning. Det är så sorgligt och värst är det för alla som står bredvid, han förstår inte så mycket i dagsläget och framtiden är oviss, Vi ska försöka åka ner under december igen, men äldsta är inlagd på lassa pga en infektion mellan kotorna (enkelt förklarat) och hon väntar på ryggmärgsprov och ultraljud av hjärtat mm. Läkarna står som frågetecken och förstår inte, rönken och proverna går inte ihop så de vet inte vad de ska sätta in för behandling.
Så det är väl lite så det är, bättre jobba än att gå hemma och fundera.
Min verklighetsflykt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0