Snart ny vecka

 
Jobbat natt i helgen & mest bara varit lat. Inte hundra bra från förkylningen. Legat på soffan & sett serier. I morrn sparkar jag & sonen varann i baken för att få nått gjort. Soptippen & fix med Majas bil!
 
 
 

Jobbigt va ledig

 
Full rulle hela helgen! I går var vi till Umeå & shoppade loss på Ikea. Daniel & Rebecka stod för de stora inköpen, men fick med mig endel bra att ha saker. Körde med släp & den behövdes. På hemvägen så åkte vi förbi Roberfors och hämtade lite mer saker hos R's mamma då vi lix hade släpen med. Idag fick jag ett ryck & åkte in på Mio och köpte en ny säng. Äntligen! Den jag har är inte bra för min rygg så behövs. Är en födelsedagspresent av pappa så svider inte ens i plånboken, så stort tack till bästa pappan! Tvättid & strukit+satt upp gardiner så det går åt rätt håll. Blir att sätta ihop sängen i morrn så nu ska jag krypa ner i min gamla slitna säng för sista gången.
God natt!!!
 
 

Helg

Äntligen på benen igen! Åkte på förkylning med en seg feber som vägrade ge sig, tog väl en vecka. Inte ofta jag sjukskriver mig, men fick ge vika denna gång. Det är ju så tråkigt att vara sjuk & hjärnan går på högvarv. Jobbat idag & nu har jag ledig helg. I morrn blir det Ikea med delar av kidsen och det känns roligt. 
Tur man har de här då man ligger sjuk.          Ensammen behöver man inte känna sig
 
Som sakt tankarna har yrt i planeten då jag legat pall på soffan. Försökt skingra dem med att se serier & det har väl gått så där. Men det är ju bra det med, gäller ju att komma fram till vad som ska komma här näst & bearbeta dyngan man lämnat bakom sig. Nä, nu ska jag försöka sova då det ju lär bli en lång dag i morrn.
                          God natt!
 

RSS 2.0