Lugna dar

 
 
Några lugna dagar. Var till stallet och skulle fota, men hade tagit med fel kamera & nu hittar jag inte laddaren till den nya. Typiskt då jag är sjukt taggad på att fota. Har säkert glömt den...får gräva djupare i kartonghögen. Vill dock inte packa upp för mycket då målaren kommer på måndag. Nya tapeter i hall, v-rum & kök.
 
Mobilbild på Karin
 
Annars rullar det på. Jobbar i helgen & mest "lallat" på. Var ut en längre prommis med Isa idag, passade  på då vädret var fint. Snökaos & blåst vill ingen av oss ut i. 
 
 
 
 

Nattjobb

 
 
 Alla är ganska slitna efter alla flyttar, både fysiskt & psykiskt. Tar på krafterna! Nu är det då gjort så nu får vi försöka vila ikapp lite.
 
Idag träffade Isa & jag, Elina & Lily i staan & gick en sväng på Rovön så hundarna fick rasa av sig lite. Energiboost!
 
Höstbild på kompisarna
 
 Har nattvecka på jobbet, men nu ledig i två dar. Ska bli skönt! Försöka komma ikapp lite. Får inte så mycket gjort då jag jobbar. Mycket flängande hit å dit, men en sväng på soptippen har vi klämt in iaf. 
 
 

Chill dag

Lugn dag vilket behövdes. Powenap på 2 timmar efter jobbet igår & sen sov jag i dryga 10 timmar. Tagit på krafterna med alla flyttar, men snart får vi sätta punkt för det. I morrn sista körningen från sonen & lite finlir med flyttstädningen, sen är det klart! Då blir det ta tag i kartongkaoset, men det blir lite pö om pö. Bara inse, ibland måste man vila också!
 
Kännt en stor tacksamhet på sistone, är så glad att jag har den kontakt jag har med mina barn. Inte bara jag som hjälper dem, utan behöver jag hjälp så rycker nån ut. 
I vått & torrt!
I glädje & sorg!
❤️❤️❤️
 
2017--->
Förhoppningsvis året då jag lär mig att vissa saker går inte förändra och då måste jag släppa taget. Tror jag kämpat med den tanken i minst 17 år nu, men har inte lärt mig än...intalar mig att jag har det, men sen har jag lika svårt att ge upp om folk. Tror nog för gott om människor & åker på ständiga blåsningar...men så länge det finns liv, finns det hopp!
 
 
 
 
 

Ljus i tunneln

Äntligen börjar det kännas som att slutet på detta flyttkasos närmar sig! Alla tre barnen & jag har flyttat inom loppet av mindre än två månader. En & annan fullpackad släp har jag kört, börjar va proffs på det här. Känns bra att få göra klart med allt så att vi alla får en chans att starta om på nytt. Är ett nytt kapittel i livet som börjar & jag ser fram mot det. 30 år sen jag bodde själv så nu är det dax! Är väl  lite besviken & sårad över att det inte blev som jag trodde, men känns som att det som sker är bäst för alla. Jag har tyvärr en tendens att hålla inne med det jag känner/tycker och anpassa mig efter min omgivning lite för mycket för mitt eget bästa. Tycker inte om bråk!
Är inte helt nöjd med boendealternativet, men det har gått lite trögt med att lösa hur vi ska göra med huset. Har dock hittat en lägenhet som jag är jättenöjd med så det blir bra till att börja med. Är riktigt taggad att få inreda som jag själv vill & slippa leva i byggkaos.
 
Nä, dax gå & sova!
Tvättid kl.7 & sen em-jobb. Blir en pause från flyttstöket i morgon & sen blir det att förtsätta på torsdag. Tagit en behövlig semesterdag.
 

RSS 2.0