Ljus i tunneln

Äntligen börjar det kännas som att slutet på detta flyttkasos närmar sig! Alla tre barnen & jag har flyttat inom loppet av mindre än två månader. En & annan fullpackad släp har jag kört, börjar va proffs på det här. Känns bra att få göra klart med allt så att vi alla får en chans att starta om på nytt. Är ett nytt kapittel i livet som börjar & jag ser fram mot det. 30 år sen jag bodde själv så nu är det dax! Är väl  lite besviken & sårad över att det inte blev som jag trodde, men känns som att det som sker är bäst för alla. Jag har tyvärr en tendens att hålla inne med det jag känner/tycker och anpassa mig efter min omgivning lite för mycket för mitt eget bästa. Tycker inte om bråk!
Är inte helt nöjd med boendealternativet, men det har gått lite trögt med att lösa hur vi ska göra med huset. Har dock hittat en lägenhet som jag är jättenöjd med så det blir bra till att börja med. Är riktigt taggad att få inreda som jag själv vill & slippa leva i byggkaos.
 
Nä, dax gå & sova!
Tvättid kl.7 & sen em-jobb. Blir en pause från flyttstöket i morgon & sen blir det att förtsätta på torsdag. Tagit en behövlig semesterdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0