Full rulle

Varit en del jobb & blir lite extra till veckan, men tagit ledigt nästa helg. Annars skulle jag gått över 200 timmar i mars och det är väl nog inte så bra.
Idag har jag varit till Luleå och Maja har hopptävlat med Karin. Hon fortsätter imponera Karin. Nollade i 90 cm & två pet i 100 cm, men en fin runda. Stod också jättebra i transporten så hon fick bara pluss idag.

Annars rullar det på & saker börjar falla på plats och jag har börjat anpassa mig till lägenhetsliv. Lite svårt till en början med alla ljud & på det en granne som spelar dragspel typ 8.10 varje morgon, men nu har jag vant mig med det och missar han nån dag så är det som nått som saknas och jag funderar på om han är sjuk. Knäpp är jag! Börjar också vänja mig & känna mig nöjd med att vara själv. Vissa saker är bara inte meningen, så hädanefter skapar jag mig min egen framtid och inte med nån. Jag trivdes bra med mitt liv före sambolivet, så nu fortsätter jag där :)

Snart dax dra nått gammat över mig, storhandling med sonen & flickvännen i morrn!
God natt!

 
Märkligt

Jobbat fyra nätter så är lite snurrig i planerat. Bytt lite pass då en jobbarkompis åkt på långsemester. Brukar inte jobba så många nätter i rad, nu är jag då ledig två dar & ska blir skönt sova i min egna säng!
 
Nattjobb=tänker mycket (för mycket)
 
Det är verkligen märkligt hur man med lite distans kan se saker, situationer & människor annorlunda & mer klart. Bubblan som spricker & man inser hur extremt korkad & lättlurad man är...men är väl så, man lär hela livet & förhoppningsvis blir man lite klokare hela tider. 
 
 

RSS 2.0